Back to All Events

Venezuela og Latin-Amerika: Et land i krise, en region i endring

  • Prelaten kro og scene 12 Sjøgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

v/Leiv Marsteintredet (Førstamanuensis Universitetet i Oslo)

I dette foredraget vil Marsteintredet diskutere årsakene til Venezuelas økonomiske, sosiale og politiske krise, og analysere både nasjonale og regionale ringvirkningene av utviklingen i Venezuela. Samtidig som Venezuela opplever store problemer så er også resten av Latin-Amerika i politisk og økonomisk endring. Politikken ser ut til å dreies fra venstre mot høyre, og økonomiene møter store utfordringer med lave råvarepriser. Hvordan vil Venezuelas krise påvirke resten av regionen? Og hvordan vil de politiske og økonomiske endringene i land som Brasil, Argentina, Peru og Colombia påvirke Venezuela og Latin-Amerika?


Pris: Gratis
Arr: No Siesta Fiesta