Back to All Events

Afrosalsa med Benoit Tamba & Band

  • Prelaten Kro og Scene 12 Sjøgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Benoit Tamba, en viktig kulturaktør i byens verdensmusikk miljø gjennom mange år, er tilbake på musikkscenen etter en lang pause. Med sitt nye band vil han ha sin første konsert under No Siesta Fiesta, lørdag 29.oktober.

Tamba henter inspirasjon til sin musikk fra hele verden, men hans afrikanske bakgrunn ligger alltid under og preger lydbildet. No Siesta Fiesta har utfordret, og bestilt en aften i salsaens tegn. Det sa Tamba ikke nei til, oppvokst som han er i Senegal – afrosalsaens vugge. Litt zouk og afrikansk pop vil vi nok også få. Mao – et repertoar med svært dansbar og fengende musikk. Alt med tekster preget av nestekjærlighet, politikk og ulike samfunnsrelaterte temaer.

Tamba har spilt på de fleste verdensmusikk scener rundt i landet:

Melafestivalen, Hilmarfestivalen på Steinkjær, Riddu Riddu, Tromsø World Music Festival, Karlsøyfestivalen m.fl.

Benoit Tamba – musikalsk leder, vokal

Rolf Figenschou - Sax

Kristoffer Hovind Juell - Keys

Sverre Simonsen - Gitar

Joakim Kriatiansen – Bass/kontrabass

Martin Lien - Perkusjon

Pris: 200,- /150,- (stud)
Billetter: tikkio.com
Arr: No Siesta Fiesta