Back to All Events

La Siembra og Moisés Gadea

  • Prelaten Kro og Scene 12 Sjøgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

-Latinamerikansk musikk av det stemningsfulle og melodiøse slaget-

 

La Siembra er en gruppe bestående av lokale musikere med en felles lidenskap for Latinamerikansk musikk. Bandet som hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet har nå tørket støv av notene sine og er klar for et realt comeback på No Siesta Fiesta. Denne gangen har de med seg den anerkjente og prisvinnende artisten Moisés Gadea fra Nicaragua.

 

På konserten vil publikum få oppleve bandets fortolkninger av kjente og kjære sanger fra artister som Mercedes Sosa, Silvio Rodrigues og Pablo Milanés, samt et utvalg av de beste låtene fra Gadeas 4 CD utgivelser. Musikken er godt forankret innenfor en trova-tradisjon hvor budskapet er spesielt viktig og hvor spenstige melodier og rytmer kombinert med poetiske tekster inspirerer til solidaritet med den sosiale virkeligheten i Latin Amerika.

Nye tilskudd til besetningen er en av byens beste perkusjonister Nasra Ali Omar og den unge trekkspillvirtuosen Joakim Solhaug Monsen. Disse er med på å krydre det musikalske lydbildet til la Siembra og Moises Gadea, som sammen vil gi lytteren en uforglemmelig konsertopplevelse.

La Siembra består av:

Mette Skauge - vokal

Moises Gadea - vokal/gitar

Nasra Ali Omar - perkusjon

Svein Halvorsen - bass

Asbjørn Oskal - gitar

Joakim Solhaug Monsen - trekkspill

 

Pris: Kr 200,-/150,- (stud./medl. Viseklubben Spelt)

Billetter: aurorabillett.no

Arrangør: No Siesta Fiesta/Viseklubben Spelt

Earlier Event: October 28
Film: El Edificio De Los Chilenos
Later Event: October 28
Salsa Night med DJ ITurbE